torsdag 13. mai 2010

Jadda, jadda

Jeg har ikke saa god tid til aa skrive veldig langt her for oyeblikket, for skal straks dra opp til Breeding Program og plukke opp rester...kan ikke si jeg gleder meg, for det lukter helt helt helt forferdelig. Idag har jeg hatt de to forste sessions off, altsaa fri, hvilket betyr at jeg kunne sove til klokka 14 hvis jeg ville, derfor vaaknet jeg halv ni. Kjempe fint! Strommen har vaert av en del ganger og internettet har ikke fungert som det skal + at naar det forst fungerer saa er det folk paa data'n HELE tiden. Irri!!!

Idag bestemte jeg meg for aa dra til Victoria Falls, den 19.mai. Teresa som jeg deler rom meg joiner meg paa turen. Dere kan faa detaljer senere. Men jeg gleder meg VELDIG! Det er paa tide aa komme seg litt bort fra parken for noen dager. Ikke det at jeg ikke liker meg her, men naar muligheten er der og pengene strekker til, saa ser jeg ingen annen utvei enn aa dra!

En av de neste dagene skal jeg forhaapentligvis lage det norske flagget. Maa faa tak i maling forst og det er ikke sikkert er saa veldig lett aa faa tak i. Time will show.

Men naa maa jeg gaa! Men lover snart aa skrive igjen!

Horte at det heldigvis gaar bra med bestefar. Jeg har tenkt paa deg hver dag, og haaper du blir frisk som en fisk snart, noe jeg vet du blir. GOD BEDRING, BESTEFAR :)

Klem fra Hege

1 kommentar:

  1. Hei Hegemor! Takk for "brev" - det er skikkelig koselig å høre fra deg igjen, og at du har det kjempefint! Skjønner godt at du vil ta en tripp utenfor parken også - artig å kunne se og oppleve andre ting også. Nå er det bare 3 uker til du er hjemme - og det gleder jeg meg til! Håper du får til et norsk flagg til nasjonaldagen - gratulerer med dagen på forskudd! Her er det fortsatt kaldt - hender solen kommer på besøk med litt varme og det er deilig. Blåveisen og hvitveisen i beddet mitt blomstrer så fint nå. Ellers er det mye jobbing om dagen. 17. mai skal jeg ikke til byen. Blir hjemme men tar en liten tur til Golfkroa og spiser middag sammen med Mayn. Skal opp kl. 06.00 den 18. og etter jobben skal jeg treffe Heidi - har ikke truffet henne siden hun kom fra Kenya, det blir koselig. Skal ut å spise. Snakket med Bestemor i går og det går bra med Bestefar. Kos deg videre og ha en hyggelig 17.mai! Klem fra Farmor

    SvarSlett