lørdag 10. april 2010

Forste oppdatering :)

Da var det vel paa tide aa oppdatere litt...grunnen til at jeg ikke har faatt oppdatert er pga. at strommen gaar hele tiden, og naar den forst er paa, saa sitter det saa mange her at man ikke faar tid til aa skrive! MEN;  nok om det...jeg har det utrolig bra!!! Det er sol (naar det ikke regner, som det faktisk har gjort en god del), det er varme, det er artige folk, elefatner, hester, katter og LOVER!!! Det er litt smaaspesielt aa gaa paa tur med lover naar jeg tenker over det...det begynner aa bli hverdagskost aa gaa to turer med de forskjellige lovene. De er fra 4mnd til ca. 20mnd, og gud saa gode og nydelige de er! Skulle veldig gjerne faa lagt ut noen bilder, men tviler paa at det skjer. Vi gaar ikke bare paa tur med lover. Vi har ogsaa vaert paa elefanttur, ridetur, rengjoring av bur (det lukter saaaaaaaa vondt, at dere aner ikke engang) Jeg har ikke gjort det selv, men jeg har sett hvordan MEAT PREP skjer. Du plukker et dodt dyr ut av en container, og skjaerer deler av det med en liten spikkekniv. God jul i stua! Her gjelder det ikke aa vaerra fin paa det! Idag var vi ogsaa paa et barnehjem like i naerheten. Masse unger som skulle leke og loftes og det som var. Flaks at jeg er glad i unger da :p Neida, det var faktisk veldig goy! Og jeg drar gjerne tilbake neste gang.

Dette blir bare en liten oppdatering, for naa skal vi ha kveldsmotet om hva vi skal gjore imorra! Jeg forteller masse senere, naar jeg har bedre tid og strommen holder seg paa! Haaper alle der hjemme har det bra :)

Idag satt vi forresten bak paa lasteplanet, paa madrasser, i den samme bilen som de har de dode kuene i. Nice! Ja, anyway...da vi var paa vei tilbake fra barnehjemmet saa begynte det aa regne...ikke smaa drypp, men ordentlig regn! Vi snakker MYE REGN! Da var det jo bra det BARE tok 25 minutter aa kjore da!

Vi snakkes plutselig!

-Hege-

4 kommentarer:

 1. Hallo snuppa. Artig å høre oppdateringer fra deg, og at du har det bra. Ikke noe er bedre enn det :-) Kan tenke med dere ble sykt våte på turen, men det var sikert en artig opplevelse. Kos deg masse videre så gleder jeg meg til å høre om resten av turen din. Klem

  SvarSlett
 2. Hei Hege!
  Moro å høre at dere trives! Gleder meg til fortsettelsen....
  Her hjemme har våren kommet for fullt, med nydelig vær og opprydding ute. Velfortjent øl i sola. Terrassen er vasket, uteboden er ryddet og Grønmo er besøkt(sykkelen din spurte om å få bli med, og det fikk den). Bamse ligger i kjelleren og er sur fordi han ikke får være med ut.
  Nå skal Geir flytte også, så det blir nye naboer igjen. De som kjøpte av THomas var her en uke. Siden da har vi ikke sett snurten av dem på fire uker!
  Ha det bra, og hils løvene!

  SvarSlett
 3. Hei Hegemor
  Det var veldig koselig å snakke med deg i går og høre at dere har det det kjempefint.Det er veldig mye jobbing synes jeg. Det er lengre arbeidsdagerr enn dere er vant.Ja du vet jo alt som har skjedd her hjemme, for det har jo pappa fortalt om. Men vi har ddet bra vi også. Kan du ikke bruke din egen pc der?? De har kanskje ikke trådløs nettverk??? Jeg har akkurat snakket med Heidi og hun hadde fått meldingen din. Hun skulle prøve å få ringt i morgen.
  Leste på face at du skal partere ku i morgen det kan jo bli litt av en opplevelse ihvertfall interessant. Da får dere ha det bra. Jeg savner telefonene om morgenen!

  SvarSlett
 4. Hei Hege! Takk for interessant info - morsomt! Men hverdagen har jo blitt helt annerledes enn hjemme i Norge! Men det er jo spennende med nye og store utfordringer. Det er jo det du liker! (Men noe er nok litt i tøffeste laget for deg), men du er jo flink til å ta slike ting på "strak arm"!Flott at du trives og har det bra. Morsomt å lese hva du opplever og gleder meg til neste oppdatering! Kos deg videre - gi dyrene en kos fra meg også. Klem fra Farmor

  SvarSlett