fredag 12. mars 2010

Løver spiser kjøtt!

Jøsses! Må snart begynne å pakke…tenker iherdig på hva og hvor mye jeg skal ha med meg! Dumt å ha meg seg for mye (som det antakeligvis blir) men irriterende hvis det er for lite. Så hva er akkurat passe??

Var på en liten shoppingrunde for et par dager siden. Jeg må si at det florerer ikke akkurat med klær av fargene brunt og grønt, uten dilldall på. Men selv om utvalget ikke var så storslått som jeg hadde håpet på, klarte jeg allikevel å røske med meg noe fra H&M, Cubus, Only, Skopunkten etc…Om det var så veldig fint er jeg mer usikker på. Men det er vel ikke så veldig farlig om jeg ikke er kledd som om jeg skulle på slottsball.

Vi har blitt matet med all nødvendig info før vi skal begi oss ut på dette såkalte eventyret! Her også blir det gjentatt at vi må tenke på hva vi skal si, ikke si, hva vi må gjøre, ikke gjøre…og slik fortsetter det! Lista er lang. Men det gjør det også enda mer spennende.

De informerer om f.eks at alle penger som vi kommer til å bruke, må vi ta med fra Norge i USD,og da må man også sørge for å ikke ha store sedler,da det kan bli vanskelig å gi tilbake. Veksel er vel ikke noe de har mest av akkurat…Jeg krysser fingrene for å ikke bli rana når jeg har alle pengene på meg! Da er jeg ganske fortapt...

Under avsnittet ”meal prep” leste jeg til min fortvilelse dette:

Lions eat meat (a fact that seems to come as a surprise to many volunteers who are asked to prepare their food. This is often not a pleasant job as you hack into the fetus of a dead cow, but it is entirely necessary and all volunteers (yes – even the vegetarians) will be required to prepare the cubs’ feed.

Eeeh…unnskyld meg! Hva skjer med det? Grave i et dødt dyr? Jeg som ikke orker å ta ut innvoller av en fisk en gang. Fritt for å ikke gjøre det! På dette området er Vero mye tøffere enn meg. Hun får gjøre det!


Prata med reisefølget mitt i dag, og hun hadde drømt ganske mye forskjellig om denne reisen. For eksempel at flyet vårt ble skutt ned…flaks at jeg ikke er redd for å fly da!!!

Solen er fremme på himmelen over Gweru i dag, med ikke mindre enn 26 grader og lettskyet. Hvis gradene stiger bare litt til og skyene forsvinner så blir det perfekt!

22 dager (13 arbeidsdager ) igjen til jeg sier hasta luego med samsvar fra Veronica!

PS: Her er forresten et bilde av der vi skal bo…ser ikke så halvgæærnt ut!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar